5 різдвяно-новорічних книг для дітей

Книга – чудове доповнення та подарунок до різдвяних і новорічних свят! Цього разу пропонуємо Вам огляд п'яти книжок для дітей на новорічно-різдвяну тематику.
«Різдвозавр» Тома Флетчера, Видавництво Старого Лева. Історія розпочинається з того, що хлопчик Вільям Трандл просить у Санти на Різдво у подарунок динозавра. Дивовижним чином Санта виявляється здатним виконати його прохання. Втім, за динозавром також полює злий чоловік, відомий, як Мисливець. Пригодницька атмосфера книги захоплює та розкриває, хто допомогає Санта Клаусу на Північному полюсі, а хто підступно полює на північних оленів. Окрім того, «Різдвозавр» – це серія з трьох книг. Дві наступні частини мають назви «Різдвозавр та зимова відьма», «Різдвозавр та список Нечемнюхів».

«Різдво у лісі», автор Ульф Старк, Видавництво Старого Лева. Головний герой цієї книжки гном Буркотун не хоче святкувати Різдво, бо втратив шапку і рукавиці. Втім попри буркотливий характер він робить багато різноманітних добрих справ, наприклад, рятує джмеля від холоду. Також на його шляху трапляється родина кроленят, що заблукали в завірюху. Книга захопливо розповість про те, чи вдалося їм віднайти родинний затишок. Книгу видано за підтримки Посольства Швеції в Україні та Swedish Arts Council, з дивовижними ілюстраціями Еви Еріксон.
«Різдвяні казки» від видавництва НК Богдан. У книжку увійшли казки сучасних українських письменників і письменниць, присвячені найулюбленішому святу не лише малечі, а й дорослих — Різдву. Пориньте у час очікування на справжнє диво – і воно неодмінно станеться! До збірки увійшли стилістично різноманітні твори, від творів у традиціях української народної казки до творчих оригінальних експериментів. Сподіваємося, що кожен зможе знайти собі історію до смаку.
«Пан Сирник і різдвяний пампушок» Світлани Лінинської, видавництво НК Богдан. З того моменту, як пекар пан Сирник пошкодував останній пампушок для дівчинки, він втрачає смак на солодке і все йому видається гірким. Яким чином пекар зможе далі працювати і чи існує різдвяне диво, яке його врятує?
«Щоденник різдвяного ельфа» Бена Міллера, видавництво Ранок. Історія про ельфа Тоґа, що понад усе в світі мріє допомагати в майстерні з виготовлення іграшок. Що ж відбудеться, коли йому нарешті випадає такий шанс?

Приємного читання! Бажаємо знайти саме ту книжку, яку давно шукали.
 

Більше цікавого про книги і не тільки читайте на нашому телеграм-каналі та сторінці TanDeM у Facebook.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Київ крізь часи - від Золотих Воріт до Контрактової площі

Стрілецька - вулиця, що дозволяє знову відкрити для себе Київ

Занурення в історію сучасної школи: Ян Амос Коменський