Ticket to Ride - весела мандрівка Європою

23 травня 2017 р. учасники Творчого об'єднання "TanDeM" зібрались на затишні посиденьки з настільними іграми в піцерії "Vesuvio". Грали в "Ticket to Ride" - цікаву настолку, мета якої - будівництво залізничних маршрутів на мапі старої Європи (так-так, переміщуємось в часи, коли залізнична мережа між містами тільки зароджувалась!). У кожного учасника - 45 вагончиків, і це, фактично, єдине обмеження, що може зруйнувати чиїсь великі плани. А коли двоє чи більше гравців (максимум в грі - 5 людей, хоча грати можна і в парах) зазіхають на один і той самий маршрут, починається найцікавіше: хто встигне його збудувати швидше?
Важливо також знати міру і не набрати собі маршрутів більше за фактичні ігрові можливості, адже незбудовані лінії під час підрахунку балів будуть обкладені штрафами.


Гра - яскрава, добре розвиває логіку та втримує увагу навіть найбільш непосидючих гравців (рекомендований вік - від 8 років). Гарантовані година-півтори корисного та приємного дозвілля! Чудовий варіант для сімейних посиденьок, цікавих і дітям, і дорослим.

Ми класно провели час! Обов'язково будемо збиратися ще та запрошуємо всіх охочих приєднатися до нас наступного разу! Щоб вчасно отримувати оновлення про наступні зустрічі, підпишіться на нашу сторінку.

Побачимось!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Київ крізь часи - від Золотих Воріт до Контрактової площі

Стрілецька - вулиця, що дозволяє знову відкрити для себе Київ

Занурення в історію сучасної школи: Ян Амос Коменський