4+1 кроків, щоб підготувати сюрприз, або як навчитися писати листівки за допомогою супутників Землі

Як зробити коханій людині цікаво, весело і тепло?
Може здатися, що в наш час розвитку "Інтернету речей", щодня нових стартапів і наукових відкриттів зробити чи отримати сюрприз стає не так вже й легко. Нас вже мало що дивує: більшість речей знаходяться від нас не далі клацання мишкою. Вибрали щось на eBay, Amazon чи AliExpress і вуаля - за декілька днів (чи максимум тижнів) вона вже у ваших руках. Зробити справжній сюрприз стає нічогенькою так задачкою!

Ви вже встигли подарувати коханій зірку з її ім'ям? Торік придбали на розпродажі декілька гектарів на Місяці чи Марсі? Чим дивувати цього разу?..

Ми недаремно почали з інформаційних технологій. Сьогодні TanDeM публікує 4+1 простих кроки, які допоможуть зробити оригінальний сюрприз. Ось вони:

1. Мати смартфон/планшет з GPS та встановленою програмою креслення пройдених маршрутів (наприклад, Endomondo, огляд якої ми нещодавно публікували в цій статті).

2. Вибрати слово, речення чи простий символ (наприклад, серце чи ім'я коханої). Спробуйте спочатку намалювати його на папері чи екрані телефону. Чим простіше це виходитиме, тим краще. В ідеалі на малюнку не має бути зайвих з'єднувальних ліній. Коли оберете остаточний варіант, то сплануйте, як його найлегше намалювати. Обов'язково оберіть початкову і кінцеву точку.

3. Більш-менш велика площа/парк/поле (бажано розміром не менше 200 на 100 метрів), на якій можна було б "накреслити обраний малюнок". Не хвилюйтеся, ніякої фарби нам не знадобиться, тож не слід боятися оскаженілих поліцейських чи двірників з мітлами, яким вже набридло розганяти фанатів розмалювати все і вся...

4. Ваша друга половинка та 10-15 хвилин вільного часу.

4+1. Хороша погода. Як ми знаємо, це не проблема, бо у кожного вона своя :-)

Отже, вмикаємо GPS, розпочинаємо новий Endomondo-маршрут і вперед! Беремо вашу кохану/коханого за руку і починаємо ходити. Так, ХОДИТИ, шановні. Телефончик собі спокійно лежатиме в кишені, а ви тільки й чутимете: "Що за дурниці ми оце зараз виробляємо???".
Придумати правильну відповідь на це запитання я лишаю вам :-)

Зрештою, завдяки спільному терпінню, просторовій уяві та GPS-сигналу у вас може вийти щось таке:
"Тут були ми", або наші з дружиною розваги
Це діялось на площі біля кафедрального собору (м. Вільнюс, Литва)
Результат, звісно, не ідеальний. Хто винен, що супутниковим GPS-почерком "I LOVE U" того дня писалося саме так :-)
Словом, якщо з першого разу не вийде, можете спробувати ще раз. І ще раз. А потім придумайте інший близький вам символ. It's up to both of you!

Творчих вам сюрпризів, зручного взуття та шаленого настрою! До наступних зустрічей на нашому блозі та вживу!

P.S. Попереджаю: вам може стати так весело разом, що ви ненароком забудете "Зупинити маршрут"... Що ж, коли ви врешті це зробите, в кінці знайдете багато дивних закарлючок. Може, вам удвох захочеться по ним погадати))))

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Київ крізь часи - від Золотих Воріт до Контрактової площі

Стрілецька - вулиця, що дозволяє знову відкрити для себе Київ

Занурення в історію сучасної школи: Ян Амос Коменський